Τοποθεσία

Με πληθυσμό 3000 μονίμων κατοίκων, η Νικήτη είναι το πιο σημαντικό χωριό όσων αφορά το μελισσοκομικό τομέα. Είναι ένας τόπος μαγικός που προσελκύει πολλούς τουρίστες κάθε χρόνο. Γεωγραφικά, βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Ελλάδας, σε απόσταση περίπου 95 χλμ. Από την Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην αρχή της Σιθωνίας, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής. Γυρνώντας στον τόπο μπορείτε να θαυμάσετε υπέροχες παραλίες όπου το πράσινο των πεύκων αναμειγνύεται με το γαλάζιο των κυμάτων της θάλασσας. Συγκεκριμένα μπορείτε να εκτιμήσετε το απέραντο τοπίο, μικρά γραφικά λιμάνια, υπέροχες χρυσές ακτές, μοναχικές παραλίες κοντά σε ελαιώνες, δάση με πυκνή βλάστηση καθώς επίσης την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των σπιτιών και τη γραφικότητα της περιοχής.

Η ομορφιά της φύσης και οι κρυμμένοι θησαυροί αυτού του επίγειου παράδεισου θα σας συγκλονίσουν και θα σας προσφέρουν ηρεμία και γαλήνη κατά διάρκεια των διακοπών σας.Γενικότερα, στη Σιθωνία μπορείτε να διαπιστώσετε πως κάθε σημείο της είναι διαφορετικό, μοναδικό και ελκυστικό. Μία βόλτα στα περίχωρα της, όπως το Βατοπέδι, τη Μεταμόρφωση, τον Άγιο Νικόλαο, τα Πυργαδίκια, τη Σάρτη, το Νέο Μαρμαρά, τον Παρθενώνα, τη Βουρβουρού, τον Όρμο Παναγιάς και τη Συκιά, θα σας κάνουν να νιώσετε νέες εμπειρίες και θα σας γεμίσουν με απίστευτες εικόνες παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, παραλίες πλούσιες σε πεύκα και χρυσές αμμουδιές.Όσον αφορά τη διασκέδαση, σας προσφέρονται διάφορες επιλογές. Εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, clubs, μπαράκια είναι στη διάθεσή σας

Οι κάτοικοι της Νικήτης είναι πολύ φιλόξενοι, χαμογελαστοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Όλη αυτή η φιλική ατμόσφαιρα σε συνδιασμό με το περιβάλλον και την καταγάλανη θάλασσα σας εγγυώνται αξέχαστες διακοπές με νέες εμπειρίες απίστευτες σκηνές ομορφιάς και πρωτόγνωρα συναισθήματα.

eot
ΜΗΤΕ: 0938Κ123Κ0572900 0938Κ123Κ0573100

Copyright © 2014 www.dafnistudios.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.


BackGround3
BackGround1
Back1
BackGround4
Back2
BackGround6
BackGround5
BackGround2